Jump to content
RECRUTARE MODERATORI FORUM Read more... ×

George

Fondator
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

202 profile views
 1. George

  Vr admin

  Nu inteleg ce vrei sa spui, la momentul de fata nu mai detinem nici un server.
 2. George

  Unban

  Follow the posting model and come back with a new request.
 3. You will receive a warning for off topic.
 4. George

  Prezentar Enzou

  Bine ai venit!
 5. Cerere RESPINSA Ne-am sfatuit si am ajuns la concluzia ca sunteti neseriosi, ati mai facut o cerere ieri si dupa cateva ore de la acceptare ati parasit comunitatea fara un motiv concret, nu dati dovada de stabilitate. Primesti WARN pentru dublu post. T/C
 6. Acceptat. Sa-ti faci cont si sa-mi dai PM cu categoriile dorite. T/C.
 7. CONTRA, nu indeplinesti cerintele si nu ai respectat modelul de postare
 8. REGULI TOPICURI: Campurile ingrosate sunt obligatorii Spam-ul cu "Up, disponibil, etc" este interzis. Aveti dreptul de a lasa reply cu aceste cuvinte o data la 5 ore. Nu creati topicul in bataie de joc. Nu faceti spam in topicurile altora. TITLU TOPIC Titlul trebuie sa contina doar "Vand - Produs" MODEL TOPIC Username: Varsta: Ce vinzi: Dovada ca sunteti in posesia produsului: Pret: Detalii contact: Alte precizari:
 9. Pro, te cunosc, esti activ si meriti
 10. Nume pe server: Ore jucate?: Cati ani ai?: Ai citit regulamentul? Poti ajuta cu boost?:
 11. Nume pe server: Cati ani ai?: De ce doresti aceasta functie?: Ai citit regulamentul? Poti ajuta cu boost?:
 12. ★ Nick: ★ De când jucați CS: ★ Experiență ca Admin: ★ Ore jucate (Click ★ Menționez că am citit regulamentul: ★ Vârstă : ★ ID Skype: ★ ID Discord: ★ ID Steam : ★ Poți dona?(cât) : Condiții obligatorii: * Titlul trebuie să fie (ex.): Cerere Admin Nick * Respecta modelul sau cererea va fi inchisa. * Trebuie sa aveti minim 16 ani. * Daca primesti admin va trebuii sa fi activ zilnic pe forum si server obligatoriu, daca nu remove! * Sa aveti minim 5 posturi pe forum. * Pentru admin este necesar un minim de 10 ore. * Cererile care nu indeplinesc criteriile de mai sus nu se vor lua in considerare. * Eventualele topic-uri facute pentru prezenta nu vor fi anuntate(adminii sunt obligati sa frecventeze des forumul), cine nu se prezinta remove/suspend. !! In caz ca ati fost respinsi, urmatoarea cerere la care aveti dreptul sa o faceti va fi peste 1 saptamana. !! Adminele se vor pastra pe baza donatilor si activitatea de pe server si forum.
×