Jump to content

George

Administrator
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About George

Administrator

Recent Profile Visitors

57 profile views
 1. CONTRA, nu indeplinesti cerintele si nu ai respectat modelul de postare
 2. REGULI TOPICURI: Campurile ingrosate sunt obligatorii Spam-ul cu "Up, disponibil, etc" este interzis. Aveti dreptul de a lasa reply cu aceste cuvinte o data la 5 ore. Nu creati topicul in bataie de joc. Nu faceti spam in topicurile altora. TITLU TOPIC Titlul trebuie sa contina doar "Vand - Produs" MODEL TOPIC Username: Varsta: Ce vinzi: Dovada ca sunteti in posesia produsului: Pret: Detalii contact: Alte precizari:
 3. Pro, te cunosc, esti activ si meriti
 4. Aici o sa fie o evidenta a adminilor suspendati din functie, adminii isi pot pierde functia din diverse motive, de exeplu pentru inactivitate pe joc cat si pe forum, abuz, limbaj etc. Adminii suspendati care o sa demonstreze ca-si merita functia inapoi o vor primi. Evidenta va fi de urmatoarea forma: "Nume admin - Motivul suspendarii:
 5. Acceptat, nume si parola in privat
 6. Cheaterii nu sunt debanati | Daca sti ca ai folosit coduri nu are rost sa faci cerere, nu vei fi debanat. Titlul trebuie sa fie de forma urmatoare: Cerere unban - Numele tau | Exemplu: Cerere unban - George Nume: Motivul pentru care ai fost banat: Cine te-a banat: Dovada: De ce doresti unban:
 7. Cererea de ban trebuie sa contina dovezi concrete, altfel respectivul nu o sa fie sanctionat Titlul trebuie sa fie de forma urmatoare Cerere ban - Numele celui care vrei sa fie banat | Exemplu Cerere ban - George Nume: Cine vrei sa fie banat: De ce vrei sa fie banat: Dovada: Alte precizari:
 8. Nume pe server: Ore jucate?: Cati ani ai?: Ai citit regulamentul? Poti ajuta cu boost?:
 9. Nume pe server: Ore jucate?: Cati ani ai?: Ai citit regulamentul? Poti ajuta cu boost?:
 10. Nume pe server: Cati ani ai?: De ce doresti aceasta functie?: Ai citit regulamentul? Poti ajuta cu boost?:
 11. Nume pe server: Cati ani ai?: De ce doresti aceasta functie?: Ai citit regulamentul? Poti ajuta cu boost?:
 12. Nume pe server: Cati ani ai?: Experienta AMX: Link ore jucate: De ce doresti aceasta functie: Ai citit regulamentul?: Poti da boost?:
 13. ★ Nick: ★ De când jucați CS: ★ Experiență ca Admin: ★ Ore jucate (Click ★ Menționez că am citit regulamentul: ★ Vârstă : ★ ID Skype: ★ ID Discord: ★ ID Steam : ★ Poți dona?(cât) : Condiții obligatorii: * Titlul trebuie să fie (ex.): Cerere Admin Nick * Respecta modelul sau cererea va fi inchisa. * Trebuie sa aveti minim 16 ani. * Daca primesti admin va trebuii sa fi activ zilnic pe forum si server obligatoriu, daca nu remove! * Sa aveti minim 5 posturi pe forum. * Pentru admin este necesar un minim de 10 ore. * Cererile care nu indeplinesc criteriile de mai sus nu se vor lua in considerare. * Eventualele topic-uri facute pentru prezenta nu vor fi anuntate(adminii sunt obligati sa frecventeze des forumul), cine nu se prezinta remove/suspend. !! In caz ca ati fost respinsi, urmatoarea cerere la care aveti dreptul sa o faceti va fi peste 1 saptamana. !! Adminele se vor pastra pe baza donatilor si activitatea de pe server si forum.
 14. Aici o sa fie postate toate anunturile importante. Va recomandam sa dati Fallow acestui topic pentru a fi la curent cu toate nautatile.

Statistici

Statistici T5

×