Jump to content
RECRUTARE MODERATORI FORUM Read more... ×

George

Fondator
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

171 profile views
 1. George

  Unban

  Follow the posting model and come back with a new request.
 2. You will receive a warning for off topic.
 3. George

  Prezentar Enzou

  Bine ai venit!
 4. Cerere RESPINSA Ne-am sfatuit si am ajuns la concluzia ca sunteti neseriosi, ati mai facut o cerere ieri si dupa cateva ore de la acceptare ati parasit comunitatea fara un motiv concret, nu dati dovada de stabilitate. Primesti WARN pentru dublu post. T/C
 5. Acceptat. Sa-ti faci cont si sa-mi dai PM cu categoriile dorite. T/C.
 6. CONTRA, nu indeplinesti cerintele si nu ai respectat modelul de postare
 7. REGULI TOPICURI: Campurile ingrosate sunt obligatorii Spam-ul cu "Up, disponibil, etc" este interzis. Aveti dreptul de a lasa reply cu aceste cuvinte o data la 5 ore. Nu creati topicul in bataie de joc. Nu faceti spam in topicurile altora. TITLU TOPIC Titlul trebuie sa contina doar "Vand - Produs" MODEL TOPIC Username: Varsta: Ce vinzi: Dovada ca sunteti in posesia produsului: Pret: Detalii contact: Alte precizari:
 8. Pro, te cunosc, esti activ si meriti
 9. Nume pe server: Ore jucate?: Cati ani ai?: Ai citit regulamentul? Poti ajuta cu boost?:
 10. Nume pe server: Cati ani ai?: De ce doresti aceasta functie?: Ai citit regulamentul? Poti ajuta cu boost?:
 11. ★ Nick: ★ De când jucați CS: ★ Experiență ca Admin: ★ Ore jucate (Click ★ Menționez că am citit regulamentul: ★ Vârstă : ★ ID Skype: ★ ID Discord: ★ ID Steam : ★ Poți dona?(cât) : Condiții obligatorii: * Titlul trebuie să fie (ex.): Cerere Admin Nick * Respecta modelul sau cererea va fi inchisa. * Trebuie sa aveti minim 16 ani. * Daca primesti admin va trebuii sa fi activ zilnic pe forum si server obligatoriu, daca nu remove! * Sa aveti minim 5 posturi pe forum. * Pentru admin este necesar un minim de 10 ore. * Cererile care nu indeplinesc criteriile de mai sus nu se vor lua in considerare. * Eventualele topic-uri facute pentru prezenta nu vor fi anuntate(adminii sunt obligati sa frecventeze des forumul), cine nu se prezinta remove/suspend. !! In caz ca ati fost respinsi, urmatoarea cerere la care aveti dreptul sa o faceti va fi peste 1 saptamana. !! Adminele se vor pastra pe baza donatilor si activitatea de pe server si forum.
 12. Aici o sa fie postate toate anunturile importante. Va recomandam sa dati Fallow acestui topic pentru a fi la curent cu toate nautatile.

Statistici

Statistici T5

×