Jump to content

This is Black-Zone Commuity

O comunitate de gaming , am pornit cu gandul de a face ceva professional si unic in lumea gaming-ului, in special a jocului Counter-Strike 1.6 . Ceea ce este acum Black-Zone este munca noastra, nume propriu creat, nu am "dat din coate sa ne facem loc", nu ne-am facut reclama pe alte comunitati prin reclame sau spam, santaj sau flood, nicidecum furt de clienti de la alte comunitati sau firme de hosting.Toate materialele prezentate sunt proprietatea Black-Zone sau a autorilor respectivi, acolo unde este specificat si se supun regulilor Creative Commons. Responsabilitatea asupra continutului mesajelor apartine celor ce le-au postat. Echipa Black-Zone si site-ul cat si forum-ul prezent nu pot raspunde in cazul unor eventuale prejudicii cauzate de aceste mesaje ! Black-Zone Community se gaseste la adresa www.black-zone.ro si este o comunitate gaming cu scopul dezvoltarii gaming-ului impreuna cu membrii inregistrati pe comunitate. Acest site a fost creat si pentru a arata pasiunea jocurilor si jucatorilor. Pe comunitatea Black-Zone te poti face cunoscut doar printr-o simpla prezentare. Aceasta comunitate este formata dintr-un staff serios care stie sa respecte regulamentul indiferent de situatie. Comunitatea Black-Zone se bazeaza pe diferite servere multiplayer unde va puteti petrece timpul cu prietenii. Comunitatea noastra organizeaza ocazional concursuri pentru membri cu premii atragatoare ce consta in bunuri, accese sau chiar bani. Urmeaza sa deschidem mai multe servere cu diferite jocuri in funtie de cererile jucatorilor. Te asteptam alaturi de noi, este gratis!
Buy now
News Ticker
Sign in to follow this  
Alextrem

Boost SMS/PayPal

Recommended Posts

  1. Dacă doriți să ajutați serverul, puteți cumpăra boostul cu plată sms sau paypal iar serverul va intra automat în lista de boost. În câteva minute o cantitate mare de jucatori vor începe a se conecta către server. 
  2. Dacă ați avut bunăvoință de a cumpăra un boost pentru server, vă rugăm să lăsați un reply în cadrul acestui topic, după următorul model:
  3.  
  • Code:
  • Nickname:
  • Data și ora:
  • Boost/Donatie la: Boost SMS | Boost/Donatie la: 

 

Exemplu Boost:

- Formatul Mesajului: TXT GTRS [Adresa IP] [Nume Jucator] Trimiti la Numarul 1235 
- Exemplu Mesaj: TXT GTRS 89.46.123.1:27015 Alextrem
- Pret Mesaj: €1.00 + TVA pretul total cu TVA €1.24 
- Pentru Fiecare Boost bagat primiti V.I.P 15 zile .

 

  • La 5 boosturi date veti primi +1 Grad (pana la gradul God) . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×